Baleyage

Ontdek de magische formules van L’ANZA, een toonaangevend merk met een baanbrekende keratine complex infusie in hun haar kleuringen.

Info

ultimate treatment

Wassen &Verzorgen

Altijd inclusief in je Baleyage service,

1 Intensieve verzorgings behandeling van L’ANZA voor het kleuren 

&

 

Met ons eigen merk HairDaddy een tweede keer na het kleuren. 

De lekkere hoofdmassage krijg je ermee plezier bij. 

swatch binder lanza

Kleuren

Een toner is altijd inclusief in de behandeling, een ombré niet. die kan je wel bijboeken.

Met L’ANZA kleuringen gaan we zelfs je haar enorm gaan voeden dankzij het keratine complex.

 Hierdoor merk je amper dat er gekleurd is & ga je bovendien het haar van binnen uit gaan helen. 

Resultaat

Een prachtig kapsel met verschillende kleur schakeringen in je haar, Baleyage is ook perfect om je natuurlijk haarkleur wat meer pit te geven of op te lichten. 

 

 bovendien ga je met zachter haar naar buiten dan dat je bent binnen gekomen, en dat is een belofte!

Uitleg

Balayage: Breng Licht in je Haar met Stijl en Natuurlijke Elegantie

Welkom bij onze Balayage-service, dé ultieme manier om je haar te transformeren met een vleugje moderne glamour. Balayage is meer dan alleen een haarkleurtechniek; het is een kunstvorm waarmee we natuurlijke elegantie en subtiele highlights naar voren brengen. Ontdek de voordelen van Balayage en laat je haar stralen.

Wat is Balayage:

Balayage, afgeleid van het Franse woord ‘balayer’ wat vegen betekent, is een schildertechniek waarbij de kleur met de hand op het haar wordt aangebracht. Dit zorgt voor een natuurlijke overgang tussen donkere en lichtere tinten, waardoor een zonovergoten, sunkissed effect ontstaat.

Voordelen van Balayage:

  • Natuurlijke Uitstraling: Balayage imiteert de subtiele lichtspelingen die de zon op natuurlijke wijze op het haar creëert. Het resultaat is een look die er moeiteloos en natuurlijk uitziet.
  • Weinig Onderhoud: Door de kleur op een strategische manier aan te brengen, vereist Balayage minder onderhoud dan traditionele kleurtechnieken. Uitgroei is minder opvallend, waardoor je langer kunt genieten van je nieuwe look.
  • Veelzijdigheid: Balayage is geschikt voor alle haartypes en lengtes. Of je nu kort, lang, steil of krullend haar hebt, de balayage-techniek kan worden aangepast aan jouw unieke stijl.
  • Op Maat Gemaakt voor Jou: Onze ervaren stylisten passen de Balayage-techniek aan op basis van jouw haartextuur, gezichtsvorm en persoonlijke voorkeuren. Het resultaat is een op maat gemaakte look die perfect bij jou past.

Onze Balayage-service:

  • Consultatie: We beginnen met een grondige bespreking van jouw wensen en verwachtingen, zodat we een Balayage-look kunnen creëren die bij jouw stijl past.
  • Toepassing: Onze getalenteerde stylist brengt de kleur met precisie aan, waarbij de natuurlijke vorm van je haar benadrukt voor een subtiele, verfijnde look.
  • Nazorg en Styling: Na de Balayage-behandeling delen we tips voor het behoud van de kleur en geven we advies over styling om het beste uit je nieuwe look te halen.

Veel gestelde vragen

8 weken, en dat is een belofte!

uiteraard een uitgroei groeit altijd mee, en die moet je laten bijwerken, vaak ook 8 weken. 

Op zijn minst 12 weken. een baleyage is een behandeling waar je enorm lang geniet van hebt. 

Uiteraard! wij raden altijd HairDaddy producten aan om jouw resultaat optimaal te onderhouden. 

HairDaddy & L’Anza bevatten het zelfde keratine complex wat zorgt voor langdurige resultaten. 

Geen probleem! We nemen altijd ruimschoots de tijd om je wensen en behoeften te bespreken,en je kan ons ook altijd een berichtje sturen op Whatsapp, Brandon helpt je dan graag verder. 

Vaak weten mensen niet dat de problemathiek van droog en stug haar begint bij je haar verzorgings routine. 

ook geven wij jou altijd advies over welke producten je het beste kan gebruiken, en onze stars basis is daarvoor altijd onze Keratine lijn.

gezond haar begint immers met de producten die je gebruikt.

Ja zeker, je bent bij ons steeds aan het juiste adres ook als je kapsel niet zo mooi gekleurd is ergens elders. wij kijken graag hoe we jouw kapsel terug naar wens kunnen kleuren zodat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.

in de meeste gevallen is het handig om dan een Whatsapp berichtje te sturen, dan helpt Brandon je graag verder.

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Heb je nog bijkomende vragen?