Reviews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Top top top Ik ben heel tevreden van zowel de behandeling als van Brandon. Ik heb al 2 sessies laserontharing van de 8 sessies achter de rug en ik ben nu al heel tevreden van het resultaat. Alles in zijn totaliteit is gewoon top top top. Doe zo verder Brandon!

Cindy H

Klant voor laser ontharing

Brandon is TOP!!! Nooit gedacht dat ik nog zo een mooie haartjes ging hebben. voor een keratin behandeling moet je bij L'Excentrique zijn.
Natacha P
Keratine Klant
Een prachtig resultaat en een top service. Eén van de weinige kappers die echt nog tijd voor je maakt en haar kán kleuren! Je hebt mijn zelfvertrouwen teruggegeven en weer op en top een vrouw van mij gemaakt. Een dikke merci! ❤
Cindy C
Haar Klant
Met een bang hart werd ik in december 2021 geadviseerd om de hevige acne die toen aanwezig was in mijn gezicht te behandelen. Een sessie per maand van de ‘green sea peeling’ heeft mij echt een boost gegeven in mijn zelfzekerheid. Na elke maand zag ik steeds duidelijke vorderingen. Wat ook weer zeer motiverend werkte om het NIET op te geven! Als er 1 middel is (en heb er 100de getest) die me echt heeft geholpen was het wel deze behandeling, zeker een AANRADER voor mensen die nog amper buiten durven te komen wegens hun acne.
Nathan Des C
Huidverbetering Klant
Gisteren voor het eerst powder brows laten zetten. Ben super tevreden met het resultaat! 😍 Brandon neemt echt zijn tijd om ervoor te zorgen dat alles er tot in de puntjes uitziet zoals jij het wil. Je ziet dat hij zijn job met veel passie doet. Ook de persoonlijke aanpak vind ik een grote plus! Na de behandeling kreeg ik nog een uitgebreide uitleg over de nazorg mee. Een aanrader!
Evi A
PMU Klant Powder Brows
Bedankt Brandon voor de HairDaddy keratine behandeling! haartjes zien en voelen weer super gezond! voor herhaling vatbaar!! Alle reacties:
Maggie Van N
Keratine Klant
Zowel mijn mama als ik mochten ons ‘Models for a day’ noemen afgelopen week. Dankzij een unieke ervaring die volledig bedacht en uitgewerkt werd door Brandon voelden we ons ook effectief zo!! Na een hartelijke ontvangst en uitleg hoe de dag er precies uit zou gaan zien werden we meteen in de watten gelegd. Onze haren werden mooi gestyled en nadien werden we zeer mooi opgemaakt door Brandon. Hij gebruikte dezelfde techniek van make -up aanbrengen om nog meer in de verf te zetten dat mijn mama en ik uiterlijk sterk op elkaar lijken. Dat was fantastisch-wauuw 🤩. Eens we er piekfijn uitzagen vertrok iedereen samen naar een door ons uitgekozen locatie om dan foto’s te laten nemen. Ook hier stak Brandon de handen uit de mauwen. Hij zorgde er steeds voor dat onze haren mooi in de plooi bleven liggen en make-up werd op regelmatige basis bijgewerkt, zodat elke foto een pareltje werd! Kortom: een perfecte dag waarop hij ons letterlijk liet stralen.
Jen B
Klant MUA Opdracht