Brushen

Brushen

Brushen

Van krullen, to sluik, tot waves, we doen het allemaal en zijn er een krak in.

Info

Wassen & Verzorgen

Altijd inclusief in je brushing service, en uiteraard met ons eigen merk HairDaddy.

De lekkere hoofdmassage krijg je ermee plezier bij. 

Brushen

Een mooie snit wordt vaker het beste gecomplimenteerd met een mooie brushing. Van klassiek tot modern, wij stylen jouw haren naar wens. 

Resultaat

Een mooie brushing geeft jou uiteraard de nodige wow factor aan jouw kapsel. Ons haar is nu eenmaal de kroon die we dagelijks dragen. 

Uitleg

Ontdek de Kunst van Brushen met Brandon: 15 Jaar Expertise in Haarverzorging

Welkom bij L’Excentrique, waar vakmanschap en stijl samenkomen! Ontdek de unieke ervaring van haarverzorging met Brandon, een meester in haar met maar liefst 15 jaar aan expertise. Bij L’Excentrique gaat het niet alleen om een brushing; het is een kunstvorm waar jouw haar de hoofdrol speelt.

Waarom L’Excentrique?

  • 15 Jaar Expertise: Met een schat aan ervaring in het vak is Brandon een meester in zijn ambacht. Zijn 15-jarige expertise staat garant voor precisie en perfectie in elke knipbeurt.
  • Persoonlijke Aandacht: Bij Brandon draait het om jou en jouw stijl. Elke klant wordt persoonlijk behandeld, met aandacht voor jouw wensen en behoeften. Het resultaat? Een brushbeurt die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.
  • Stijlvolle Creativiteit: Brandon is niet zomaar een kapper; hij is een kunstenaar met jouw haar als canvas. Van trendy waves tot tijdloze volume brushings, hij creëert looks die zowel modieus als moeiteloos chic zijn.

Veel gestelde vragen

Om een mooie brushing te garanderen is dit nodig.

Neen, dat is niet mogelijk, wij werken enkel op een basis met onze producten. 

Vaak weten mensen niet dat de problemathiek van droog en stug haar begint bij je haar verzorgings routine. 

ook geven wij jou altijd advies over welke producten je het beste kan gebruiken, en onze stars basis is daarvoor altijd onze Keratine lijn.

gezond haar begint immers met de producten die je gebruikt.

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Heb je nog bijkomende vragen?