Carboxy CO2 Facial

Carboxy CO2 Facial

Carboxy CO2 Facial

Een Frisse Wind voor Jouw Huid 

Deze behandeling helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie.

lees hieronder meer info.

Info

Rimpels & Fijne lijntjes

vanaf je 25ste levensjaar valt je collageen productie stil, hierdoor krijg je verslappingen in de huid en uiteindelijk fijne lijntjes en rimpels.

Ontgifting & Zuivering

Het geavanceerde proces versnelt de natuurlijke ontgifting van de huid, waardoor onzuiverheden worden verminderd en de huid wordt verfrist.

Extreme Hydratatie

De huid ziet er na de behandeling veel helderder, frisser, gladder en elastischer uit.

Geschikt voor zowel jonge als ouder wordende huid. Een geweldig alternatief voor mesotherapie.

Uitleg

Hoe werkt de Carboxy CO2 Facial?

Een geavanceerde behandeling die gebruikmaakt van een innovatieve gel en masker om je huid te verjongen en te revitaliseren. 

 

De gel dringt door tot in de spierlaag, waardoor de spieren van het gezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed.

 

De huid ziet er na het eerste gebruik veel helderder, frisser, gladder en elastischer uit.Hier is een korte beschrijving van de service met de voordelen:

 

Deze methode is ook effectief bij het verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en postacne. Carboxytherapie is absoluut veilig voor de problematische en gevoelige huid, omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft. Geschikt voor zowel jonge als ouder wordende huid. Een geweldig alternatief voor mesotherapie.

 

Voordelen van Carboxy CO2 Facial:

  • Verhoogde Bloedcirculatie: De unieke combinatie van gel en masker verbetert de bloedtoevoer naar de huid, waardoor de cellen meer zuurstof en voedingsstoffen ontvangen voor een gezonde gloed.
  • Collageenproductie: De behandeling stimuleert op natuurlijke wijze de aanmaak van collageen, wat resulteert in een stevigere en elastischere huid voor een jeugdige uitstraling.
  • Vermindering van Fijne Lijntjes en Rimpels: Carboxy CO2 Facial helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.
  • Ontgifting en Zuivering: Het geavanceerde proces versnelt de natuurlijke ontgifting van de huid, waardoor onzuiverheden worden verminderd en de huid wordt verfrist.
  • Verbeterde Huidtextuur: De behandeling optimaliseert de algehele textuur van de huid, waardoor deze zachter en egaler wordt.

 

Veel gestelde vragen

De behandeling is niet pijnlijk, u hoeft zich geen zorgen te maken. 

 

De huid ziet er na het eerste gebruik veel helderder, frisser, gladder en elastischer uit en is extreem gehydrateerd.

Direct vanaf de eerste behandeling. 

U hebt al een mooi resultaat vanaf 1 behandeling. 

uiteraard raden wij altijd de behandeling aan in kuurverband van min 3 sessies voor optimaal en langdurig resultaat. 

Dit is net zo als een hydrafacial ook een perfecte reset behandeling.

  1. Huidverjonging: De toename van collageen en elastine resulteert in een zichtbaar jongere huid met verminderde fijne lijntjes en rimpels.
  2. Hydratatie: De huid wordt dusdanig intens gevoed me Co2 dat dit extreme hydratatie bied.
  3. Textuurverbetering: Het verfijnt de algehele textuur van de huid, waardoor deze gladder aanvoelt en er gezonder uitziet.
  4. Teintverbetering: Helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie en bevordert een egale teint.
  5. Poriënverkleining: Door de huidstructuur te verbeteren, worden vergrote poriën verkleind.

Wij zeggen altijd; per sessie draai je de tijd een jaartje terug.

Onze klanten zeggen hier gemiddeld toch een 2 tal weken zichtbaar resultaat van te zien, en merken dat de huidtextuur in zijn algeheel verbeterd is na 1 behandeling. 

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Ja zeker dit is mogelijk, u kan, Led therapie, Cold Plasma, under eye attack, thread fill & dermaplanning bijboeken.

Als ook een optie voor een extra voedend masker.

Heb je nog bijkomende vragen?