Foileyage

Foileyage

Foileyage

Ontdek de magische formules van L’ANZA, een toonaangevend merk met een baanbrekende keratine complex infusie in hun haar kleuringen.

Ontdek de magische formules van L’ANZA, een toonaangevend merk met een baanbrekende keratine complex infusie in hun haar kleuringen.

De ultieme behandeling!

Brandon’s gecureerde top behandeling, om het beste uit jouw huid te halen!

lees hieronder meer info.

Info

ultimate treatment
Wassen & Verzorgen
Wassen & Verzorgen

Altijd inclusief in je foileyage service,

1 Intensieve verzorgings behandeling van L’ANZA voor het kleuren & Met ons eigen merk HairDaddy een tweede keer na het kleuren. 

De lekkere hoofdmassage krijg je ermee plezier bij. 

swatch binder lanza
Kleuren
Wassen & Verzorgen

Een toner is altijd inclusief in de behandeling, een ombré niet. die kan je wel bijboeken.

Met L’ANZA kleuringen gaan we zelfs je haar enorm gaan voeden dankzij het keratine complex.

Hierdoor merk je amper dat er gekleurd is & ga je bovendien het haar van binnen uit gaan helen. 

beige blond
Resultaat
Wassen & Verzorgen

Een prachtig kapsel met verschillende kleur schakeringen in je haar, Baleyage is ook perfect om je natuurlijk haarkleur wat meer pit te geven of op te lichten. 

 bovendien ga je met zachter haar naar buiten dan dat je bent binnen gekomen, en dat is een belofte!

Uitleg

Foileyage: Licht en Stijlvol Haar met Natuurlijke Elegantie

Welkom bij onze Foileyage-service, dé ultieme manier om je haar te transformeren met een vleugje moderne glamour. Foileyage is niet zomaar een haarkleurtechniek; het is een kunstvorm waarmee we natuurlijke elegantie en subtiele highlights benadrukken. Ontdek de voordelen van Foileyage en laat je haar stralen.

Wat is Foileyage:

Foileyage, een samensmelting van ‘foil’ en ‘balayage’, is een verfijnde kleurtechniek waarbij de kleur met de hand op het haar wordt aangebracht en vervolgens ingepakt in folie. Hierdoor ontstaat een natuurlijke overgang tussen donkere en lichtere tinten, met een zonovergoten, sunkissed effect.

Verschil met Balayage:

  • Gerichtere Toepassing: Waar balayage een vrijehandtechniek is, maakt foileyage gebruik van folie om de kleur op specifieke delen van het haar aan te brengen. Dit resulteert in een meer gecontroleerde en precieze kleurapplicatie.

  • Intensiteit van Highlights: Foileyage biedt de mogelijkheid om highlights intenser en geconcentreerder aan te brengen dan balayage. Hierdoor kunnen we specifieke accenten leggen en de kleur meer op maat maken.

Voordelen van Foileyage:

  1. Natuurlijke Uitstraling: Foileyage behoudt de moeiteloze en natuurlijke uitstraling van balayage, maar biedt tegelijkertijd meer controle over de kleurtoepassing.

  2. Gerichte Highlights: Met foileyage kunnen we de highlights gerichter plaatsen, waardoor we meer diepte en dimensie aan je kapsel kunnen geven.

  3. Persoonlijke Aanpassingen: Onze ervaren stylist past foileyage aan op basis van jouw haartextuur, gezichtsvorm en persoonlijke voorkeuren, waardoor een unieke, op maat gemaakte look ontstaat.

Onze Foileyage-service:

  1. Consultatie: We beginnen met een grondige bespreking van jouw wensen en verwachtingen, zodat we een Foileyage-look kunnen creëren die perfect bij jou past.

  2. Toepassing: Onze getalenteerde stylist brengt de kleur met precisie aan, waarbij de natuurlijke vorm van je haar wordt benadrukt voor een subtiele, verfijnde look met intensere highlights.

  3. Nazorg en Styling: Na de Foileyage-behandeling delen we tips voor het behoud van de kleur en geven we advies over styling om het beste uit je nieuwe look te halen.

Veel gestelde vragen

8 weken, en dat is een belofte!

uiteraard een uitgroei groeit altijd mee, en die moet je laten bijwerken, vaak ook 8 weken. 

Op zijn minst 12 weken. een baleyage is een behandeling waar je enorm lang geniet van hebt. 

Uiteraard! wij raden altijd HairDaddy producten aan om jouw resultaat optimaal te onderhouden. 

HairDaddy & L’Anza bevatten het zelfde keratine complex wat zorgt voor langdurige resultaten. 

Geen probleem! We nemen altijd ruimschoots de tijd om je wensen en behoeften te bespreken,en je kan ons ook altijd een berichtje sturen op Whatsapp, Brandon helpt je dan graag verder. 

Vaak weten mensen niet dat de problemathiek van droog en stug haar begint bij je haar verzorgings routine. 

ook geven wij jou altijd advies over welke producten je het beste kan gebruiken, en onze stars basis is daarvoor altijd onze Keratine lijn.

gezond haar begint immers met de producten die je gebruikt.

Ja zeker, je bent bij ons steeds aan het juiste adres ook als je kapsel niet zo mooi gekleurd is ergens elders. wij kijken graag hoe we jouw kapsel terug naar wens kunnen kleuren zodat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.

in de meeste gevallen is het handig om dan een Whatsapp berichtje te sturen, dan helpt Brandon je graag verder.

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Heb je nog bijkomende vragen?