Halo Ombré

Ontketen de Magie van Natuurlijk Gekleurd Haar

Stap binnen in de wereld van Brandon’s exclusieve techniek – de Halo Ombré. Een unieke service die meer is dan alleen een kleurbehandeling; het is een kunstvorm, een expressie van jouw stijl en schoonheid.

Halo Ombré

Ontketen de Magie van Natuurlijk Gekleurd Haar

Stap binnen in de wereld van Brandon’s exclusieve techniek – de Halo Ombré. Een unieke service die meer is dan alleen een kleurbehandeling; het is een kunstvorm, een expressie van jouw stijl en schoonheid.

Info

ultimate treatment

Wassen & Verzorgen

Altijd inclusief in je kleur service,

2 Intensieve verzorgings behandelingen van L’ANZA voor het kleuren 

&

Met ons eigen merk HairDaddy een tweede keer na het kleuren. 

De lekkere hoofdmassage krijg je ermee plezier bij. 

Kleuren

Een mix van een 3 tal verschillende kleuren minimum.

Met L’ANZA kleuringen gaan we zelfs je haar enorm gaan voeden dankzij het keratine complex.

 Hierdoor merk je amper dat er gekleurd is & ga je bovendien het haar van binnen uit gaan helen. 

Resultaat

Een kleurvast resultaat voor maar liefst 10 weken, dat klopt, een L’ANZA kleuring verliest niet zijn pigment zoals andere kleuringen. gedaan met elke 4 weken naar de kapper gaan.

 bovendien ga je met zachter haar naar buiten dan dat je bent binnen gekomen, en dat is een belofte!

Uitleg

Wat Kun je Verwachten:

Met Halo Ombré creëren we een prachtig gekleurd kapsel, waarbij minstens 2 of meer kleuren subtiel samenkomen. De lengten zijn lichter dan de wortels, zorgvuldig in elkaar geblend zonder enig zichtbaar verschil. Het resultaat? Een natuurlijk effect zonder de typische “opgelichte” uitstraling.

Waarom Kiezen voor Halo Ombré:

  • Natuurlijkheid: We streven ernaar een natuurlijker effect te bekomen, zodat het lijkt alsof je nooit aan je haar hebt laten werken. Geen opvallende kleurverschillen, enkel pure harmonie.
  • Haar Gezondheid: Onze belofte? Telkens met gezonder haar ons salon verlaten dan dat je bent binnengekomen. We gebruiken de krachten van de natuur in combinatie met onze HairDaddy & L’ANZA producten om je haar te helen en te herstellen tijdens de behandeling.
  • All-Inclusive Ervaring: Het Halo Ombré-pakket omvat niet alleen de techniek en baleyage/oplichting waar nodig, maar ook 2 intensieve verzorgende behandelingen voor en na de kleurbehandeling, knippen, styling en afwerkingsproducten. Een compleet pakket zonder meerkosten.

Waar Magie en Techniek Samenkomen:

Bij Brandon’s Halo Ombré maken we gebruik van toverkracht en magie, waarbij onze merken samenwerken om het kapsel van jouw dromen te creëren. Deze techniek vraagt slechts om een bijwerking om de 10-12 weken, afhankelijk van jouw grijs-percentage.

Durf de magie van Halo Ombré te ervaren en stap binnen in een wereld waar je haar niet alleen wordt gekleurd, maar ook wordt verzorgd en omarmd. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe deze techniek jouw haar kan transformeren in een stralend kunstwerk!

Veel gestelde vragen

10-12 weken, en dat is een belofte!

uiteraard een uitgroei groeit altijd mee, vandaar dat wij voor je wortel kleur altijd werken met een tint die het dichtste tegen je eigen haar kleur aanleunt.

Uiteraard! wij raden altijd HairDaddy producten aan om jouw resultaat optimaal te onderhouden. 

HairDaddy & L’Anza bevatten het zelfde keratine complex wat zorgt voor langdurige resultaten. 

Geen probleem! We nemen altijd ruimschoots de tijd om je wensen en behoeften te bespreken,en je kan ons ook altijd een berichtje sturen op Whatsapp, Brandon helpt je dan graag verder. 

Vaak weten mensen niet dat de problemathiek van droog en stug haar begint bij je haar verzorgings routine. 

ook geven wij jou altijd advies over welke producten je het beste kan gebruiken, en onze stars basis is daarvoor altijd onze Keratine lijn.

gezond haar begint immers met de producten die je gebruikt.

Ja zeker, je bent bij ons steeds aan het juiste adres ook als je kapsel niet zo mooi gekleurd is ergens elders. wij kijken graag hoe we jouw kapsel terug naar wens kunnen kleuren zodat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.

in de meeste gevallen is het handig om dan een Whatsapp berichtje te sturen, dan helpt Brandon je graag verder.

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Heb je nog bijkomende vragen?