IPL

Huidverbetering

Onze krachtpatser tegen moeilijke behandelbare huid problemen.

volledig pijnloos!

lees hieronder meer info.

IPL Huidverbetering

Onze krachtpatser tegen moeilijke behandelbare huid problemen

volledig pijnloos!

lees hieronder meer info.

is goed voor

Rimpels & fijne lijntjes

 • Jeugdige Uitstraling: Stimuleert de collageenproductie, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen voor een jeugdige uitstraling.
 • Huidverjonging: De intensiteit van het licht bevordert de vernieuwing van de huidcellen, wat leidt tot een gladdere en frissere huid.

Rosacea / Couperose

 • Roodheid Verminderen: IPL vermindert effectief roodheid en kalmeert de huid, waardoor rosacea en couperose minder zichtbaar worden
 • Egale Teint: Het gepulseerde licht richt zich op de bloedvaten en vermindert zichtbare adertjes, waardoor de teint egaler wordt.
couperose rosaeca behandeling voor en na

Acné & Littekens

 • Actieve Acnébestrijding: Richt zich op de bacteriën die acné veroorzaken en stimuleert een snellere genezing van bestaande puistjes.
 • Littekenvermindering: Vermindert de zichtbaarheid van acnélittekens, waardoor de huid helder en gladder wordt.

Uitleg

Wat is IPL Laser Skin Improvement:

IPL, of Intense Pulsed Light, is een geavanceerde technologie die gebruikmaakt van krachtige lichtpulsen om verschillende huidaandoeningen aan te pakken en de algehele huidkwaliteit te verbeteren. Deze niet-invasieve behandeling stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor je een jeugdige, egale teint krijgt.

Ontdek de Diepgaande Werking van IPL Laser voor Collageen, Rosacea/Couperose en Acnéverbetering

1. IPL voor Collageenboost:

IPL werkt als een krachtige bondgenoot in de strijd tegen veroudering. Het gepulseerde licht dringt diep door in de huid en stimuleert de productie van collageen, het natuurlijke eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door dit natuurlijke proces te activeren, worden fijne lijntjes en rimpels van binnenuit opgevuld, waardoor de huid een jeugdige uitstraling krijgt. De huidverjonging is voelbaar en zichtbaar, met een verbeterde textuur en een frisse gloed.

2. IPL voor Rosacea en Couperose:

Het gerichte licht van IPL speelt een sleutelrol bij het verminderen van roodheid en het verbeteren van de teint bij rosacea en couperose. IPL richt zich op de abnormale bloedvaten die deze aandoeningen veroorzaken. Het licht wordt geabsorbeerd door het hemoglobine in het bloed, waardoor de bloedvaten worden vernietigd en de roodheid vermindert. Door deze gebieden te behandelen, wordt de huid egaler en kalmer, met minder zichtbare adertjes. IPL biedt een niet-invasieve en effectieve oplossing voor een rustigere en egale huid.

3. IPL voor Acnébehandeling:

In de strijd tegen acné is IPL een waardevolle behandeling. Het geconcentreerde licht dringt diep door in de huid en richt zich op de bacteriën die acné veroorzaken. Door de warmte die vrijkomt, worden deze bacteriën vernietigd, waardoor actieve acné wordt verminderd en ontstekingen worden gekalmeerd. Bovendien bevordert IPL de genezing van bestaande acnélittekens door de collageenproductie te stimuleren. Dit resulteert in een helderdere, gladdere huid met minder tekenen van acné.

 

Waarom Kiezen voor IPL bij Ons:

 • Gepersonaliseerde Aanpak: Onze ervaren professionals passen de IPL-behandeling aan op jouw specifieke huidproblemen en doelen.
 • Geavanceerde Technologie: Wij maken gebruik van geavanceerde IPL-technologie voor optimale resultaten en comfort.
 • Minimale Downtime: IPL is een niet-invasieve behandeling, wat betekent dat je snel weer kunt genieten van je dagelijkse activiteiten.

 

Veel gestelde vragen

De behandeling is amper tot niet pijnlijk, u hoeft zich geen zorgen te maken. 

de huid voelt wat warm aan, als of u in de zon hebt gezeten, dit trekt al na een uur direct weg. 

u ziet er amper iets van..

u hoeft zich dus geen zorgen te maken.

U kan als extra service ook een hydraterende masker bijboeken om de huid optimaal te gaan voeden, dankzij het masker zal uw huid sneller herstellen. 

Wij raden dit altijd aan. 

De huid heeft altijd tijd nodig om het celvernieuwings process op gang te trekken.

u ziet al resultaat na 1 week.

U hebt al een mooi resultaat vanaf 1 behandeling. 

uiteraard raden wij altijd de behandeling aan in kuurverband van min 3 sessies voor optimaal resultaat. 

voor langdurig raden wij toch op zijn minst een kuurverband van 6 sessies aan.

 1. Huidverjonging: De toename van collageen en elastine resulteert in een zichtbaar jongere huid met verminderde fijne lijntjes en rimpels.
 2. Littekenvervaging: Microneedling is effectief bij het vervagen van acne-littekens, operatielittekens en andere huidonregelmatigheden.
 3. Textuurverbetering: Het verfijnt de algehele textuur van de huid, waardoor deze gladder aanvoelt en er gezonder uitziet.
 4. Teintverbetering: Helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie & Rosacea en bevordert een egale teint zonder gesprongen adertjes.
 5. Poriënverkleining: Door de huidstructuur te verbeteren, worden vergrote poriën verkleind.

Wij zeggen altijd; per sessie draai je de tijd een jaartje terug.

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Ja zeker! u kan eerst een carboxy Co2 behandeling boeken en de ipl behandeling als optie bijboeken.

Alsook kan u een voedend masker, licht therapie bijboeken of zelf beiden. 

Heb je nog bijkomende vragen?