Knippen

Knippen

Knippen

Verschillende soorten kapsels,

maar vooral een kapsel dat goed valt & zelf te onderhouden valt. 

Verschillende soorten kapsels,

maar vooral een kapsel dat goed valt & zelf te onderhouden valt. 

Verschillende soorten kapsels,

maar vooral een kapsel dat goed valt & zelf te onderhouden valt. 

knippen
knippen
knippen

Info

Wassen & Verzorgen

Altijd inclusief in je knip service, en uiteraard met ons eigen merk HairDaddy.

De lekkere hoofdmassage krijg je ermee plezier bij. 

Knippen

Het maakt niet uit welk kapsel je wilt, Brandon garandeert jouw een mooi kapsel dat je ook thuis makkelijk in model kan leggen.

Resultaat

Een goede kapper, die je haar knipt  & rekening houd met de vorm van jouw gezicht & de structuur van jouw haar. 

Niet ieder haartype is hetzelfde, en speelt namelijk van belang voor een mooie snit. 

Uitleg

Ontdek de Kunst van Haarknippen met Brandon: 15 Jaar Expertise in Haarverzorging

Welkom bij L’Excentrique, waar vakmanschap en stijl samenkomen! Ontdek de unieke ervaring van haarverzorging met Brandon, een meester in het knippen met maar liefst 15 jaar aan expertise. Bij L’Excentrique gaat het niet alleen om een knipbeurt; het is een kunstvorm waar jouw haar de hoofdrol speelt.

Waarom L’Excentrique?

  • 15 Jaar Expertise: Met een schat aan ervaring in het vak is Brandon een meester in zijn ambacht. Zijn 15-jarige expertise staat garant voor precisie en perfectie in elke knipbeurt.
  • Persoonlijke Aandacht: Bij Brandon draait het om jou en jouw stijl. Elke klant wordt persoonlijk behandeld, met aandacht voor jouw wensen en behoeften. Het resultaat? Een knipbeurt die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.
  • Stijlvolle Creativiteit: Brandon is niet zomaar een kapper; hij is een kunstenaar met jouw haar als canvas. Van trendy snitten tot tijdloze stijlen, hij creëert looks die zowel modieus als moeiteloos chic zijn.

Veel gestelde vragen

Ja zeker, wij knippen alle lengten.

Haargroei vindt plaats vanuit de haarzakjes in je hoofdhuid. Dus je haar laten knippen heeft geen invloed op de groei van je haar. Het is echter wel zo, dat je haar er na een knipbeurt weer voller uitziet en het zal minder snel afbreken. Ook door het scheren van je haar zal het niet sneller gaan groeien! Geschoren haar lijkt sneller te groeien en dikker geworden, omdat het nog heel kort is.  Die hele korte haren stug en dikker.

Geen probleem! We nemen altijd ruimschoots de tijd om je wensen en behoeften te bespreken, en jouw tevreden te stellen met het eindresultaat.

Vaak weten mensen niet dat de problemathiek van droog en stug haar begint bij je haar verzorgings routine. 

ook geven wij jou altijd advies over welke producten je het beste kan gebruiken, en onze stars basis is daarvoor altijd onze Keratine lijn.

gezond haar begint immers met de producten die je gebruikt.

Neen, wij knippen geen kinderen. 

Ja zeker, je bent bij ons steeds aan het juiste adres ook als je kapsel niet zo mooi is geknipt ergens elders. wij kijken graag hoe we jouw kapsel terug naar wens kunnen knippen zodat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Heb je nog bijkomende vragen?