Lip

Pigmentatie

Lip Pigmentatie

Lip Pigmentatie

Is een nieuwe semi permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect.

Zo bespaar je veel tijd in de ochtend! 

 

 is een nieuwe semi permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect.

Zo bespaar je veel tijd in de ochtend! 

 is een nieuwe semi permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect.

Zo bespaar je veel tijd in de ochtend! 

lipblush
lipblush
lipblush

Lipmapping

Voordat we jouw geblushte lippen creëren, begint het allemaal met nauwkeurige mapping. Laat ons de ideale vorm en positie vinden voor een look die langdurig blijft stralen. 

Plaatsing

Nadat we de ideale vorm hebben bepaald en jij tevreden bent, gaan we over tot het plaatsen van de lappigmentatie, geen zorgen je voelt er niets van dankzij de verdoving.

Resultaat

Mooie lippen met een egale vorm en kleur, zonder gedoe.

Geschikt voor alle lipvormen

Natuurlijk resultaat

Frisse uitstraling

Tijdbesparing in de ochtend.

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

Wat is SPMU lip pigmentatie?

SPMU lip pigmentatie, ook bekend als lip blush of lip tint, is een cosmetische procedure waarbij een speciaal pigment in de bovenste laag van de lippen wordt ingebracht.

 

 1. Langdurige resultaten: Een van de belangrijkste redenen waarom SPMU lip pigmentatie populair is, is vanwege de langdurige resultaten. Deze behandeling kan 1 tot 2 jaar meegaan, afhankelijk van factoren zoals huidtype, levensstijl en blootstelling aan de zon. Dit betekent dat je kunt genieten van een mooie lipkleur zonder dagelijks lippenstift of lipliner aan te brengen.
 2. Natuurlijk ogende kleur: SPMU lip pigmentatie zorgt voor een natuurlijk ogende kleur die de lippen voller en jeugdiger laat lijken. Dit is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele verbetering van hun lippen zonder dat het er overdreven of kunstmatig uitziet.
 3. Tijdbesparend: Deze behandeling bespaart tijd in je dagelijkse make-uproutine. Je lippen zien er altijd perfect gekleurd en gedefinieerd uit, zonder dat je lippenstift of lipliner hoeft aan te brengen.
 4. Geschikt voor verschillende huidtinten: SPMU lip pigmentatie kan worden aangepast aan verschillende huidtinten en voorkeuren. Dit betekent dat er een geschikte kleur is voor iedereen, ongeacht hun natuurlijke lipkleur of huidskleur.
 5. Minimaliseert het uiterlijk van onvolkomenheden: SPMU lip pigmentatie kan helpen om het uiterlijk van onvolkomenheden te minimaliseren, zoals verkleuring, littekens of asymmetrie. Dit geeft de lippen een gelijkmatiger en meer uitgebalanceerd uiterlijk.
 6. Pijnloos: door de verdoving van de lip is deze behandling bovendien pijnloos.  Een goede nazorg is erg noodzakelijk daarom ook geven we bij L’Excentrique je voor en de behandeling het juist advies mee.

Veel gestelde vragen

Wij brengen altijd verdoving aan voor de behandeling & tijdens de behandeling. onze klanten vallen zelf in slaap. 

de behandeling is niet pijnlijk.

Een eerste bijwerking is noodzakelijk aangezien 60% van het pigment vervaagd tijdens het helingsproces. 

Hoe verloopt het genezingsproces van de lippigmentatie?

De lippen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid. Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat van de lippigmentatie is 60 dagen na de bijwerking zichtbaar.

Dag 1-3: zeer donker

Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)

Dag 11-28: géén zichtbare kleur of vorm

Dag 29-55: kleur en vorm begint terug te komen

Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

BELANGRIJK 

 

De Crème 2/3 keer per dag  aanbrengen de eerste 3 dagen.

vanaf dag 3 enkel 2 keer per dag 7 dagen lang. 

een heel dunne laag opsmeren waarom? 

omdat het een wonde is en de creme voedt en beschermt het pigment en de wonde geneest sneller.

Eten met een vork gedurende 10 dagen en drinken met een rietje.

Ook al is het een boterham, met een vork eten.

Dit om Infectie en bacterie vorming te vermijden. 

Het is belangrijk om de korstjes tijdens het genezingsproces van lippigmentatie  niet af te trekken, omdat dit de genezing van de huid kan verstoren en het pigment kan beschadigen. Wanneer de korstjes van nature loslaten, gebeurt dit omdat de huid eronder volledig is genezen en het pigment goed is ingekapseld. Als je de korstjes voortijdig verwijdert, kan dit leiden tot het loslaten van pigmentdeeltjes, wat resulteert in ongelijkmatige kleuring en mogelijk vlekken. Het kan ook leiden tot littekenvorming en een minder duurzaam resultaat. Het is dus essentieel om geduldig te zijn en te wachten tot de korstjes vanzelf afvallen, wat aangeeft dat de huid volledig is genezen.

 1. Voor de behandeling:

  Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen

  Geen hete drankjes zoals koffie, thee of soep drinken

  Geen bloedverdunners innemen

  Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken

Tot drie dagen na de behandeling:

Geen watercontact

Geen vaseline of balsem

Niet aanraken

Niet sporten

Tot 10 dagen na de behandeling: geen make-up op de lippen

Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50

Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren

Twee weken geen fillers laten toepassen

Één week niet zwemmen en geen sauna

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Heb je nog bijkomende vragen?