Powder

Brows

Powder Brows

Powder Brows

 is een nieuwe semi permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect.

Zo bespaar je veel tijd in de ochtend! 

 is een nieuwe semi permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect.

Zo bespaar je veel tijd in de ochtend! 

Is een nieuwe semi permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect.

Zo bespaar je veel tijd in de ochtend! 

 

Hoe gaan we te werk?

Browmapping

Voordat we jouw poederige wenkbrauwen creëren, begint het allemaal met nauwkeurige mapping. Laat ons de ideale vorm en positie vinden voor een look die langdurig blijft stralen.

 

Plaatsing

Nadat we de ideale vorm hebben bepaald en jij tevreden bent, gaan we over tot het plaatsen van de powderbrows, geen zorgen je voelt er niets van dankzij de verdoving.

 
Powderbrows

Resultaat

Jouw eigen wenkbrauwen, maar dan naar hun volledig potentïeel gebracht, bovenste foto is voor, links onder net na eerste behandeling, en laatste foto genezen resultaat na de eerste behandeling.

Uitleg

Powderbrows: Creëer de Perfecte Wenkbrauwen die Langdurig Stralen

Ben je op zoek naar prachtig gevormde wenkbrauwen die de tand des tijds doorstaan? Ontdek dan onze powderbrow-service, dé oplossing voor langdurige wenkbrauwperfectie.

Met powderbrows geniet je van talloze voordelen:

 

Langdurige Perfectie: Powderbrows bieden een langdurige oplossing voor stralende wenkbrauwen. Geen gedoe meer met dagelijkse make-uproutine, maar een blijvende schoonheid die tot wel twee jaar kan duren.

 

Natuurlijke Look: Onze ervaren experts gebruiken geavanceerde technieken om poederachtige pigmenten aan te brengen, waardoor je wenkbrauwen er vol en natuurlijk uitzien, zonder de noodzaak van dagelijkse make-up.

 

Maatwerk: Iedereen is uniek en dat geldt ook voor hun wenkbrauwen. Met powderbrows passen we de vorm en kleur van je wenkbrauwen aan, zodat ze perfect passen bij jouw gezichtskenmerken en persoonlijke stijl.

 

Tijdbesparend: Vergeet het dagelijkse bijtekenen van je wenkbrauwen. Met powderbrows bespaar je kostbare tijd in je ochtendroutine, zodat je meer tijd hebt om van het leven te genieten.

 

Zelfvertrouwen: Prachtig gevormde wenkbrauwen geven je een zelfverzekerd gevoel. Met powderbrows ben je altijd klaar om de wereld tegemoet te treden, met een stralende glimlach en een onweerstaanbare uitstraling.

Kies voor powderbrows en ervaar de voordelen van langdurige schoonheid en zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek de magie van perfect gevormde wenkbrauwen!

Veel gestelde vragen

Wij brengen altijd verdoving aan voor de behandeling & tijdens de behandeling. onze klanten vallen zelf in slaap. 

Een eerste bijwerking is noodzakelijk aangezien 60% van het pigment vervaagd tijdens het helingsproces. 

Hoe verloopt het genezingsproces van de lippigmentatie?

De lippen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid. Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat van de lippigmentatie is 60 dagen na de bijwerking zichtbaar.

Dag 1-3: zeer donker

Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)

Dag 11-28: géén zichtbare kleur of vorm

Dag 29-55: kleur en vorm begint terug te komen

Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

BELANGRIJK 

De Crème 2/3 keer per dag  aanbrengen de eerste 3 dagen.

vanaf dag 3 enkel 2 keer per dag 7 dagen lang. 

een heel dunne laag opsmeren waarom? 

omdat het een wonde is en de creme voedt en beschermt het pigment en de wonde geneest sneller.

Het is belangrijk om de korstjes tijdens het genezingsproces van powderbrows niet af te trekken, omdat dit de genezing van de huid kan verstoren en het pigment kan beschadigen. Wanneer de korstjes van nature loslaten, gebeurt dit omdat de huid eronder volledig is genezen en het pigment goed is ingekapseld. Als je de korstjes voortijdig verwijdert, kan dit leiden tot het loslaten van pigmentdeeltjes, wat resulteert in ongelijkmatige kleuring en mogelijk vlekken. Het kan ook leiden tot littekenvorming en een minder duurzaam resultaat. Het is dus essentieel om geduldig te zijn en te wachten tot de korstjes vanzelf afvallen, wat aangeeft dat de huid volledig is genezen.

  1. Voor de behandeling:

    Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen

    Geen hete drankjes zoals koffie, thee of soep drinken

    Geen bloedverdunners innemen

    Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken

Tot drie dagen na de behandeling:

Geen watercontact

Geen vaseline of balsem

Niet aanraken

Niet sporten

Tot 10 dagen na de behandeling: geen make-up op de lippen

Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50

Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren

Twee weken geen fillers laten toepassen

Één week niet zwemmen en geen sauna

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Heb je nog bijkomende vragen?