SHR

Laser

Ontharing

SHR (Super Hair Removal) laserontharing is een populaire en bewezen methode om ongewenste haargroei effectief te verwijderen.

SHR

Laserontharing

SHR (Super Hair Removal) laserontharing is een populaire en bewezen methode om ongewenste haargroei effectief te verwijderen.

Waarom
Laserontharing

Resultaat na 1 sessie

  1. Effectieve & langdurige resultaten: Onze SHR-technologie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van haargroei, waardoor u kunt genieten van een gladde en haarvrije huid voor langere tijd.

Veilig

  1. Veilig voor alle huidtypes: Onze SHR-behandelingen zijn geschikt voor verschillende huidtypes, waardoor meer mensen kunnen profiteren van deze innovatieve ontharingstechniek.

Pijnloos

  1. Minimale ongemakken bij ons: SHR-laserontharing is een nagenoeg pijnloze procedure, waarbij u slechts een tinteling kunt ervaren tijdens de behandeling.

Uitleg

 

Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur om u een veilige en comfortabele behandeling te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom u voor SHR laserontharing bij L’Excentrique zou moeten kiezen:

  1. Effectieve en langdurige resultaten: Onze SHR-technologie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van haargroei, waardoor u kunt genieten van een gladde en haarvrije huid voor langere tijd.
  2. Veilig voor alle huidtypes: Onze SHR-behandelingen zijn geschikt voor verschillende huidtypes, waardoor meer mensen kunnen profiteren van deze innovatieve ontharingstechniek.
  3. Voordelige packs: Wij bieden aantrekkelijke packs voor zowel dames als heren, waardoor u kunt genieten van uitstekende resultaten tegen een betaalbare prijs.

Onze SHR Laserontharingsbehandelingen voor Dames & Heren

Bij L’Excentrique begrijpen we dat elk individu uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde behandelingen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze voordelige packs zijn ontworpen om u de beste resultaten te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Enkele van onze populaire packs zijn:

  • Damespakketten: Deze pakketten zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en richten zich op veelvoorkomende gebieden zoals het gezicht, de bikinilijn, de benen en de oksels.
  • Herenpakketten: Onze herenpakketten richten zich op gebieden zoals de rug, borst, buik, en nek, om u te helpen een verzorgd en haarvrij uiterlijk te bereiken.
  • Combi-pakketten: Deze pakketten zijn ideaal voor koppels of vrienden die samen willen profiteren van onze voordelige prijzen en uitstekende service.

Veel gestelde vragen

De behandeling is niet pijnlijk, u hoeft zich geen zorgen te maken. 

de huid voelt wat warm aan, als of u in de zon hebt gezeten, dit trekt al na een paar uur direct weg. 

Direct vanaf de eerste behandeling. 

wij raden altijd de behandeling aan in kuurverband van min 6 sessies voor optimaal en langdurig resultaat. 

Sommige mensen hebben een hardere haargoei en die hebben dan een 8 tal sessies nodig ipv 6 sessies.

uiteraard is dit enkel bij mannen, of in uitzonderlijke gevallen. 

Amper tot niet meer scheren, gladde huid aangezien er nog amper haarzakjes zullen staan, geen gedoe met scheermesjes meer.

U dient na uw sessie pakket jaarlijks wel onderhoudsessies in te plannen voor permanent effect te onderhouden. 

Haar groeit nu eenmaal, daarom is het belangrijk in het eerste jaar na de behandeling 6 maandelijks 1 sessie te laten uitvoeren als onderhoud.

 

vanaf het tweede jaar, is dit enkel nog 1x jaarlijks.

NEEN! Het is ten strengste verboden, aangezien dit voor brandwonden van 2de-3de graad kan zorgen. 

Hiervoor kan u onze prijslijst raadplegen.

Heb je nog bijkomende vragen?